BMX Dennenteam Keerbergen ontvangt 560 bikers en meer dan duizend toeschouwers op Vlaams kampioenschap
Volledig scherm
BMX Dennenteam Keerbergen ontvangt 560 bikers en meer dan duizend toeschouwers op Vlaams kampioenschap © Stefan Van de Weyer

BMX Dennenteam Keerbergen ontvangt 560 bikers en meer dan duizend toeschouwers op Vlaams kampioenschap

Het BMX Dennenteam Keerbergen organiseerde voorbije zondag aan de sporthal op de Putsebaan in Keerbergen een succesvol Vlaams kampioenschap BMX. Van heinde en verre kwamen er 560 deelnemers en meer dan duizend meegereisde ouders en supporters afgezakt. 

0 reacties

 1. Kazerne Dossin toont antisemitische verzameling van Holocaustoverlever: “Een Jood was iemand die je niet mocht laten leven”
  PREMIUM
  Mechelen/Antwerpen

  Kazerne Dossin toont antisemiti­sche verzame­ling van Holocausto­ver­le­ver: “Een Jood was iemand die je niet mocht laten leven”

  Hoe is de moord tijdens de Tweede Wereldoorlog op zes miljoen Joden kunnen gebeuren? In de hoop een antwoord te vinden op die vraag, ging Holocaustoverlever Arthur Langerman (78) aan het verzamelen van antisemitische tekeningen, affiches en voorwerpen. Een selectie van zijn imposante collectie is vanaf woensdag te zien in museum Kazerne Dossin in Mechelen. “Joden werden niet afgeschilderd als mensen, maar als monsters, als beesten, als insecten, als iemand die je niet mocht laten leven”, toont hij. Kazerne Dossin maakte er een actuele tentoonstelling van: #FakeImages.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten