Politie Boortmeerbeek/Haacht/Keerbergen onderzoekt de zaak.
Volledig scherm
Politie Boortmeerbeek/Haacht/Keerbergen onderzoekt de zaak. © Vertommen

23-jarige studente wordt getroffen door kogel in tuin

KeerbergenIn Keerbergen is een 23-jarige studente getroffen door een verdwaalde kogel toen ze in de tuin aan het studeren was. Het parket van Leuven heeft een onderzoek geopend.

 1. BuildUp trekt gebouwen in 24 uur letterlijk een klimaatjas aan: “We maken het hele huis energiebesparender, en de bewoners hoeven niet eens buiten te komen”
  PREMIUM
  Aarschot

  BuildUp trekt gebouwen in 24 uur letterlijk een klimaatjas aan: “We maken het hele huis energiebe­spa­ren­der, en de bewoners hoeven niet eens buiten te komen”

  In Europa moeten 43 miljoen woningen een energetische renovatie (alles wat met energie-opwekkers te maken heeft, zoals de verwarming) ondergaan om ons continent tegen 2050 klimaatneutraal te maken. Een gigantische opdracht. Hier heeft het Aarschotse BuildUp een oplossing op gevonden: voor nieuwbouw en renovatie worden bouwelementen (wanden, vloeren en daken) vooraf al in elkaar gestoken in de fabriek. In 24 uur worden ze dan over een bestaand gebouw geschoven. Een baanbrekende methode, die wel eens een groot verschil zou kunnen maken.
 2. Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou zes boetieks opgelijst in de regio Mechelen, die jouw bezoekje waard zijn: van L’eef in Mechelen tot Sawadi in Lier.