Volledig scherm
© BELGA

Definitieve plannen voor nationaal stadion ingediend

De drie kandidaten hebben net voor de deadline hun plannen voor het nationaal stadion op Parking C ingediend bij de stad Brussel.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. “Iedereen neemt de megafoon en roept maar”: een dubbelinterview met bondsvoorzitter Bayat en CEO Bossaert over het product ‘Belgisch voetbal’
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  “Iedereen neemt de megafoon en roept maar”: een dubbelin­ter­view met bondsvoor­zit­ter Bayat en CEO Bossaert over het product ‘Belgisch voetbal’

  Mehdi Bayat (41) en Peter Bossaert (54) vormen de drijvende kracht achter de extreme make-over van de Belgische voetbalbond. De weg is lang – “Ik merk nog steeds een zekere vorm van wantrouwen bij de clubs tegenover de bond”, merkt Bossaert –, maar Bayat zal niet rusten vooraleer hij “de finaliteit” van zijn project heeft bereikt: “Ik heb wel meer gevechten gewonnen.”