Burgemeester Ward Kennes, Luna en Laura Van Laer, en sportschepen Walter Van Baelen bij het gulden boek van Kasterlee.
Volledig scherm
Burgemeester Ward Kennes, Luna en Laura Van Laer, en sportschepen Walter Van Baelen bij het gulden boek van Kasterlee. © Foto Ton Wiggenraad

Zussen Luna en Laura Van Laer samen Belgisch kampioen

KASTERLEEBurgemeester Ward Kennes van Kasterlee heeft de zussen Laura (13) en Luna (11) Van Laer gehuldigd. Op 24 en 25 november pakten de meisjes samen de Belgische titel synchroonschaatsen tijdens de Wintercup in het West-Vlaamse Gullegem.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Hyacintha entertaint kinderen met virtuele feestjes: “Als volwassenen online kunnen vergaderen, dan kunnen kinderen ook online dansen, koken en knutselen”
  lichtaart

  Hyacintha entertaint kinderen met virtuele feestjes: “Als volwasse­nen online kunnen vergaderen, dan kunnen kinderen ook online dansen, koken en knutselen”

  Hyacintha De Vogel uit Lichtaart (Kasterlee) komt met een nieuw creatief concept op de proppen, nu ze door de coronamaatregelen niet aan de slag kan met haar porseleinen beelden. Onder de naam Crea Vibes organiseert ze vanaf maart virtuele kinderfeestjes met activiteiten als handtassen pimpen en robots in elkaar timmeren tot pizza’s maken en een dansje instuderen tijdens de kinderdisco.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"