Het Davidsfonds eert Flor Peeters met een wandeling in zijn geboortedorp.
Volledig scherm
Het Davidsfonds eert Flor Peeters met een wandeling in zijn geboortedorp. © Gemeente Kasterlee

Wandeling met luisterverhalen eert Flor Baron Peeters

TielenHet Davidsfonds van Tielen (Kasterlee) heeft een wandeling uitgestippeld als eerbetoon aan Flor Baron Peeters. De wandeling is opgebouwd rond het muzikale leven van de veelzijdige orgelleraar.

 1. Nieuwe speelplaats recupereert regenwater: “Dagelijks 6.000 liter water uitsparen bij spoelen van toiletten”
  Turnhout

  Nieuwe speel­plaats recupe­reert regenwater: “Dagelijks 6.000 liter water uitsparen bij spoelen van toiletten”

  De leerlingen van het Sint-Pietersinstituut in Turnhout hebben maandag feestelijk de nieuwe speelplaats in gebruik genomen. Tijdens de werken werden ook twee grote regenwaterputten geplaatst met een opslagcapaciteit van 280.000 liter water tot gevolg. “Op deze manier wordt dagelijks 6.000 liter stadswater uitgespaard bij het spoelen van de toiletten van de school.”
 2. Vijf keer uit in de Kempen dit weekend: van street comedy over wereldse muziek tot een dj-festival met ronkende namen
  PREMIUM
  kempen

  Vijf keer uit in de Kempen dit weekend: van street comedy over wereldse muziek tot een dj-festival met ronkende namen

  Nog geen plannen voor het weekend van 25 en 26 september? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Wie wat cultuur, gaande van street comedy tot een tentoonstelling met eeuwenoude stukken, wil opsnuiven is in de Kempen dit weekend aan het juiste adres. Ook festivalliefhebbers komen aan hun trekken, of je nu van wereldse muziek of van het betere dj-werk houdt.