Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © BELGA

Vuurwerk verboden in Kasterlee: overtreders krijgen behalve boete ook opruimingskosten voorgeschoteld

KasterleeInwoners van Kasterlee mogen geen vuurwerk afsteken met oudjaar. “Alleen gespecialiseerde firma’s kunnen toelating krijgen”, zegt burgemeester Ward Kennes.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. REPORTAGE. De unieke wereld van het pro-wrestling: “Slechts een performance? Die klappen zijn wel volledig écht”
  PREMIUM
  Geel/Tessenderlo

  REPORTAGE. De unieke wereld van het pro-wrestling: “Slechts een performan­ce? Die klappen zijn wel volledig écht”

  Showworstelen: we associëren het meteen met de legendarische smackdowns en over the top WWE-shows in de Verenigde staten. Figuren als The Rock en John Cena betreden er de arena als hun overdreven - inmiddels iconische - personages en worstelen erop los met veel drama en acrobatie. Het is één gigantisch, typisch Amerikaans spektakel... dat dit weekend zowaar ook te zien was op WrestleFest in Geel. En wij waren erbij. “Zij zijn niet alleen worstelaars, maar ook acteurs én hun eigen stuntmannen.”