De LED-verlichting kan naar boven worden gebracht
Volledig scherm
De LED-verlichting kan naar boven worden gebracht © Gemeente Kasterlee

Vijf grote led-palen moeten dorp verlichten

De gemeente Kasterlee heeft vijf grote led-verlichtingspalen aangekocht. Die moeten het dorp verlichten nu de openbare verlichting in het centrum van Kasterlee is afgeschakeld door werken aan de nutsleidingen.

1 reactie

 • marc wils

  1 jaar geleden
  Dat werd tijd.
 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Boerenbond en landbouwers vragen aandacht voor hun sector: “We betreuren de voorafname dat wij de verdroging van De Zegge veroorzaken terwijl het onderzoek nog loopt”
  Geel

  Boerenbond en landbou­wers vragen aandacht voor hun sector: “We betreuren de voorafname dat wij de verdroging van De Zegge veroorza­ken terwijl het onderzoek nog loopt”

  Landbouwers rond het natuurgebied De Zegge in Geel zijn ongerust over de toekomst van hun bedrijf. Ze vinden het onterecht dat zij de schuld krijgen van de verdroging van De Zegge, terwijl er nog een studie loopt naar de oorzaak daarvan. Om aandacht voor de sector te vragen, plaatste de Boerenbond in de omgeving enkele borden.
 2. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil