De nieuwe attractie Fury in Lanads of Legends.
Volledig scherm
De nieuwe attractie Fury in Lanads of Legends. © RV

Rollercoasterfun op 43 meter hoogte: Bobbejaanland pakt uit met grootste en spectaculairste nieuwe attractie in jaren

Het familiepretpark Bobbejaanland pakt deze zomer uit met de grootste investering en veruit spectaculairste attractie van de laatste decennia. De nieuwe rollercoaster Fury, met een hoogte van 43 meter, zal deel uit maken van Land of Legends waarin ook de Typhoon en de Sledge Hammer worden geïntegreerd samen met het nieuwe Naiads Waters. De nieuwe themazone krijgt ook eigen muziek en wie weet ooit een stripverhaal.

3 reacties

 • Jefenkat Lybeer-schoukens

  2 jaar geleden
  Super een goed park ik ga graag naar daar prijzen vallen goed mee wel rof dat er iets nieuw is mijn zoon zal dit geweldig vinden
 • Johan Cremers

  2 jaar geleden
  Bobbejaanland is in de tijd zijn ziel een beetje verloren bij de overname maar blijft een leuk attractiepark waar ik in mijn jeugd fantastische tijden heb beleeft en nu nog steeds,dat ze nu weer uitpakken met een geweldige attractie is een teken dat ze willen blijven verrassen en doen ze al vele jaren !!!
 • Bart Versmissen

  2 jaar geleden
  Vies, vuil en onverzorgd park. Afgelopen zomer voor de allerlaatste keer geweest. Nieuwe attracties waren om 14u al dicht, uitpuilende vuilbakken, alles vol wespen, wachtrijen van 1,5u, amper 7 attracties gedaan. En daarvoor betaal té dure inkom. Nee bedankt, mij zie je daar nooit meer!
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen