De nieuwe attractie Fury in Lanads of Legends.
Volledig scherm
De nieuwe attractie Fury in Lanads of Legends. © RV

Rollercoasterfun op 43 meter hoogte: Bobbejaanland pakt uit met grootste en spectaculairste nieuwe attractie in jaren

Het familiepretpark Bobbejaanland pakt deze zomer uit met de grootste investering en veruit spectaculairste attractie van de laatste decennia. De nieuwe rollercoaster Fury, met een hoogte van 43 meter, zal deel uit maken van Land of Legends waarin ook de Typhoon en de Sledge Hammer worden geïntegreerd samen met het nieuwe Naiads Waters. De nieuwe themazone krijgt ook eigen muziek en wie weet ooit een stripverhaal.

3 reacties

 • Jefenkat Lybeer-schoukens

  2 jaar geleden
  Super een goed park ik ga graag naar daar prijzen vallen goed mee wel rof dat er iets nieuw is mijn zoon zal dit geweldig vinden
 • Johan Cremers

  2 jaar geleden
  Bobbejaanland is in de tijd zijn ziel een beetje verloren bij de overname maar blijft een leuk attractiepark waar ik in mijn jeugd fantastische tijden heb beleeft en nu nog steeds,dat ze nu weer uitpakken met een geweldige attractie is een teken dat ze willen blijven verrassen en doen ze al vele jaren !!!
 • Bart Versmissen

  2 jaar geleden
  Vies, vuil en onverzorgd park. Afgelopen zomer voor de allerlaatste keer geweest. Nieuwe attracties waren om 14u al dicht, uitpuilende vuilbakken, alles vol wespen, wachtrijen van 1,5u, amper 7 attracties gedaan. En daarvoor betaal té dure inkom. Nee bedankt, mij zie je daar nooit meer!
 1. Standenbouwer volop bezig met inrichting vaccinatiecentrum: “Dinsdag moet alles klaar zijn”
  Turnhout

  Standenbou­wer volop bezig met inrichting vaccinatie­cen­trum: “Dinsdag moet alles klaar zijn”

  Op de parking van de Phillipsite, vlakbij de E34 snelweg in Turnhout verscheen de voorbije dagen een grootse tent die in de toekomst zal dienen als vaccinatiecentrum voor de mensen van Turnhout en omstreken. Voor de indeling van de verschillende vaccinatielijnen, de verlichting en de verdere inrichting van de tent wordt beroep gedaan op VDS-Productions. Een bedrijf gespecialiseerd in standenbouw op beurzen in heel Europa.
 2. Stalkster die hitsige mannen naar Kimberly (25) stuurde, blijft slachtoffers maken: “Ze heeft zelfs een TikTok-account op naam van Jef Vermassen”
  PREMIUM
  Geel

  Stalkster die hitsige mannen naar Kimberly (25) stuurde, blijft slachtof­fers maken: “Ze heeft zelfs een Tik­Tok-ac­count op naam van Jef Vermassen”

  Ondanks een lopend proces voor belaging via sociale media heeft stalkster J.C. uit Geel sindsdien nog meer slachtoffers gemaakt. De vrouw stond al terecht omdat ze met de foto van een ex-vriendin een vals Tinder-profiel had aangemaakt en zo opgewonden mannen had uitgenodigd voor seks. Slachtoffer Kimberly durfde wekenlang niet buiten komen. Intussen sloeg J.C. opnieuw toe. “Ze maakte bijvoorbeeld op TikTok een vals account aan onder de naam Jef Vermassen.”
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken