Philip Van den Bulck kwam om het leven bij een ongeval in de Pastorijstraat in Kasterlee
Volledig scherm
PREMIUM
Philip Van den Bulck kwam om het leven bij een ongeval in de Pastorijstraat in Kasterlee © Wouter Demuynck/Facebook

Rijverbod maar geen celstraf voor postbode die Philip (30) doodreed: “Hij heeft een jong gezin gebroken”

KasterleeDe postbode die op 2 september 2020 motorrijder Philip Van den Bulck (30) doodreed in het centrum van Kasterlee ontsnapt aan een gevangenisstraf. Hij krijgt wel een rijverbod van 3 maanden. De man negeerde de verkeersregels omdat hij dat zo kreeg aangeleerd tijdens zijn opleiding tot postbode. “Door zijn onoplettendheid is een jong gezin gebroken”, zegt politierechter Koen Willebrords.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Van een paasfuif tot een circusdag: 7 kindvriendelijke activiteiten voor de paasvakantie in de Kempen
  PREMIUM

  Van een paasfuif tot een circusdag: 7 kindvrien­de­lij­ke activitei­ten voor de paasvakan­tie in de Kempen

  De paasvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat jij je kids weer moet zien te entertainen. Kies je voor een kwalitatief momentje met het hele gezin of moet je werken en zoek je iets om je kroost mee te bezigen? Onze redactie helpt je alvast op weg met zeven kindvriendelijke bezigheden in de Kempen. Van een paasfuif in Retie tot een circusdag in Herenthout: met deze activiteiten vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de aankomende paasvakantie.