Mario Vangeel, zijn vrouw Bieke en hun zonen Jens en Jente bij de reuzenpompoen.
Volledig scherm
Mario Vangeel, zijn vrouw Bieke en hun zonen Jens en Jente bij de reuzenpompoen. © Liese Demeulenaere

Reuzenpompoen van Mario (48) grijpt dan toch naast het wereldrecord: "Volgend jaar proberen we nog eens”

KasterleeMet volle hoop en een pompoen van maar liefst 1.055 kilo trok Mario Vangeel uit Kasterlee naar het EK pompoenwegen in het Duitse Ludwigsburg op zondag 10 oktober. Onderweg werd de pompoen nóg zwaarder: wel 1.106,5 kilo, maar het mocht helaas niet baten. Mario moest het stellen met een derde plaats. “Toch ben ik content. Ik ben nu negen jaar bezig en het blijft steeds in stijgende lijn gaan. Ooit moet het lukken”, reageert hij.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Stig Cools (aanvoerder Lille United): “We kunnen onszelf tegen Berlaar Heikant een mooie dienst bewijzen””
  voetbal derde nationale B

  Stig Cools (aanvoerder Lille United): “We kunnen onszelf tegen Berlaar Heikant een mooie dienst bewijzen””

  Met een één op zes begint Lille United zaterdagavond reeds om 19 uur aan zijn laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar, waarin het gastheer is voor Berlaar Heikant. Heikant was in het verleden voor Lille altijd een moeilijke tegenstander. Intussen draaien de Kempenaars al een gans seizoen mee in de bovenste regionen van derde nationale B. Aanvoerder Stig Cools hoopt in die positie de winterstop in te gaan.
 3. Benny Lunenburg (T1 Dessel Sport): “Slot van de heenronde wordt nog een pittige onderneming”

  Benny Lunenburg (T1 Dessel Sport): “Slot van de heenronde wordt nog een pittige onderne­ming”

  Ze zijn zeldzaam voor Dessel: de wedstrijden tegen een tegenstander die uit de ‘buurt’ komt. Dat kan ook moeilijk gezegd worden van Rupel Boom. De enige gelijkenis is dat het eveneens een ploeg uit de provincie Antwerpen is. Dat neemt niet weg dat Dessel Sport de voorbije maanden in eerste nationale indruk heeft gemaakt. Met een tweede plaats in het algemeen klassement, is de heenronde nu al meer dan geslaagd.