Kayak op de Kleine Nete
Volledig scherm
Kayak op de Kleine Nete © Provincie Antwerpen

Recreatieverbod Kleine Nete opgeheven

Retie/Kasterlee/Geel/Olen/Herentals/Vorselaar/GrobbendonkNu het waterpeil van de Kleine Nete weer voldoende gezakt is, wordt het recreatieverbod op de waterloop op donderdag opgeheven. 

 1. Vandalen zagen in drie bomen van eeuw oud en laten boodschap achter: “Vuil groen rotzakken”
  Tielen

  Vandalen zagen in drie bomen van eeuw oud en laten boodschap achter: “Vuil groen rotzakken”

  Vandalen hebben drie bomen van zo’n honderd jaar oud op de Balderij in Tielen ingezaagd. De vrees bestaat dat de bomen het niet gaan halen. De ‘techniek’ werd eerder ook al eens twee keer toegepast in het natuurgebied De Liereman in Oud-Turnhout. In de Balderij lieten de vandalen nog wel een boodschap achter in de vorm van aan blad papier met een geprinte boodschap ‘vuil groen rotzakken’. De politie is een onderzoek gestart.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.