Origineel zijn ze bij Hotspot wel: ze trokken met paard en kar door Kasterlee en deeldorpen.
Volledig scherm
Origineel zijn ze bij Hotspot wel: ze trokken met paard en kar door Kasterlee en deeldorpen. © RV

Organisatoren Hotspot spannen tractor voor hun kar
om festival bekend te maken

De organisatoren van het Hotspot Festival in Kasterlee hebben zondag op ludieke wijze reclame gemaakt voor hun festival in oktober in een nostalgische spiegeltent in Tielen. Met tractor en kar trokken ze naar alle bakkers, slagers en cafés in Kasterlee en deelgemeenten. “We hebben de wachtende klanten getrakteerd op een mini-concert in ware Hotspot-stijl.” 

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. RESTOTIP. Hongaarse vleesspecialiteiten in restaurant Monarchia
  PREMIUM
  turnhout

  RESTOTIP. Hongaarse vleesspeci­a­li­tei­ten in restaurant Monarchia

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: restaurant Monarchia in Turnhout. Zaakvoerder Gabor Meretei (23) serveert er de typische Hongaarse keuken, met voornamelijk heel wat vleesgerechten – van goulashsoep tot braadworsten - die stevig gekruid zijn. Lees al onze restotips hier.