Een overzichtje van onze bestelling bij Mill Hill.
Volledig scherm
PREMIUM
Een overzichtje van onze bestelling bij Mill Hill. © Liese Demeulenaere

LEKKER LOKAAL. Burgers en cocktails van bistrobar Mill Hill

KasterleeDe terrasjes gaan bijna open, maar deze week genieten we nog even van een heerlijke takeaway. Wij hadden alvast zin in de zomer en bestelden daarom burgers en cocktails van bistrobar Mill Hill te Kasterlee. En met succes, want we droomden weg naar een zonovergoten festivalweide! Bovendien werden we ook aangenaam verrast door een leuk extraatje. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. Vier dagbladhandels organiseren de Grote Kempense EuroMillions Speelpot en mikken op jackpot van €130.000.000: "Niets winnen? Dat is nog nooit gebeurd”
  Nijlen/Lichtaart/Olmen/Laakdal

  Vier dagbladhan­dels organise­ren de Grote Kempense EuroMilli­ons Speelpot en mikken op jackpot van €130.000.000: "Niets winnen? Dat is nog nooit gebeurd”

  Wie zijn kans wil wagen op een deel van de Euromillions jackpot van 130 miljoen euro op vrijdag 4 juni, kan vanaf vandaag deelnemen aan de Grote Kempense EuroMillions Speelpot. Vier dagbladhandels uit de Kempen - Het Rietje uit Veerle-Laakdal, Het Boekenhuisje uit Lichtaart, Papyrus uit Nijlen en De Pershoek uit Olmen - organiseren een speelpot, met als doel de kansen te vergroten door samen te spelen. “130 miljoen euro winnen, dat vinden de meesten te veel: het is leuker om meer kans te maken op een kleiner bedrag.”
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm