Bobbejaan Schoepen bij zijn legendarische Pontiac.
Volledig scherm
Bobbejaan Schoepen bij zijn legendarische Pontiac. © Repro Vanderveken

Legendarische Pontiac van Bobbejaan Schoepen komt even terug naar Bobbejaanland voor 60ste verjaardag van pretpark

KasterleeBobbejaanland, hét Kempische pretpark, mag dit jaar alweer 60 kaarsjes uitblazen. Om die verjaardag in de verf te zetten zal de legendarische Pontiac van oprichter Bobbejaan Schoepen vanaf vrijdag 23 juli tien dagen lang te bewonderen zijn in het pretpark. Wie wil, kan zelfs even plaatsnemen achter het stuur van de Amerikaanse slee voor een toffe foto.

 1. Trainer Kris De Backer opgetogen na 0-2-derbyzege van Lille in Turnhout: “We hebben een volwassen prestatie neergezet”
  voetbal derde nationale B

  Trainer Kris De Backer opgetogen na 0-2-derbyzege van Lille in Turnhout: “We hebben een volwassen prestatie neergezet”

  Lille United heeft zijn eerste echte opsteker beet. De geel-groenen, na de fusie met VC Poederlee zijn dat de nieuwe clubkleuren, stonden met een trip naar KFC Turnhout voor de kortste verplaatsing van het seizoen. Gianni Mariën opende de score met een vrije trap en legde later het burentreffen in een beslissende plooi. Nadien deed de Lilse ervaring en collectiviteit de rest.
 1. Van podium in Tomorrowlandstijl tot pompoenkoets: VH Auctions veilt inboedel van failliete decorbouwer Phixion uit Beerse
  PREMIUM
  Beerse

  Van podium in Tomorrow­land­stijl tot pompoen­koets: VH Auctions veilt inboedel van failliete decorbou­wer Phixion uit Beerse

  Een decoratieve kerstman, een sinterklaasstoel, een pompoenkoets of een echt podium in Tomorrowlandstijl? Wie het in huis wil halen, kan nog tot donderdagavond een bod doen op één van de meer dan 800 loten die het veilingbedrijf VH Auctions aanbiedt. Zij zijn aangesteld om de inboedel van het failliete Impressive Experience You (Phixion) uit Beerse te verkopen. “Er is zelfs interesse tot Canada toe", zegt Kurt Van Hunsel van VH Auctions.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).