Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Bollen

Inbraak bij dierenkliniek Venhei

1 reactie

 • Marleen Delsemme

  3 jaar geleden
  Tegenwoordig breken ze overal in , niks is nog veilig .
 1. ASV Geel kan zaterdagavond voor eigen volk de promotie naar het nationale voetbal afdwingen
  voetbal interprovinciale eindronde

  ASV Geel kan zaterdag­avond voor eigen volk de promotie naar het nationale voetbal afdwingen

  In de interprovinciale eindronde staat men voor de beslissende fase. De winnaars van de twee resterende wedstrijden zijn zeker van promotie naar derde amateurklasse. De verliezers krijgen volgende week nog een herkansing. ASV Geel, de enige Antwerpse overblijver, staat zaterdagavond voor de derde keer tegenover een West-Vlaamse tegenstander. Na Boezinge en Blankenberge is Rumbeke de uitdager van dienst.
 2. Kortfilm ‘Scherven’ zoekt gulle gevers om zware thema’s in de kijker te zetten: “Zoveel mensen kampen met depressie, hopelijk kunnen we hen de hand reiken”
  Beerse/Geel/Malle

  Kortfilm ‘Scherven’ zoekt gulle gevers om zware thema’s in de kijker te zetten: “Zoveel mensen kampen met depressie, hopelijk kunnen we hen de hand reiken”

  Regisseur Kenneth Kerckhofs van productiehuis Catharsis maakt samen met de collega’s van Proces uit Geel de kortfilm ‘Scherven’ rond depressie en zelfmoord. Een zwaar beladen thema, maar de regisseur hoopt met zijn film mensen die kampen met depressie ene helpende hand te reiken. Met een crowdfunding hoopt hij voldoende budget bij elkaar te krijgen.