In de Hoge Mouw is het zalig genieten van de natuur.
Volledig scherm
In de Hoge Mouw is het zalig genieten van de natuur. © RV

Dompel je onder in de natuur en kom tot rust tijdens dit bosbad voor volwassenen

KasterleeDeze wandeling brengt een stukje van Japan naar je toe. Bosbaden, of Shirin Yoku, vindt z’n oorsprong in Japan en het is een techniek waarbij al je zintuigen maximaal inzet om jezelf helemaal onder te dompelen in de natuur. Allemaal in het teken van innerlijke rust. De wandeling wordt afgesloten met een theeceremonie. 

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Van binnenspeeltuin Circus Bruul tot BattleKart: 7 leuke binnenactiviteiten in de Kempen voor jou en je kroost tijdens de herfst
  PREMIUM
  Kempen

  Van binnen­speel­tuin Circus Bruul tot BattleKart: 7 leuke binnenacti­vi­tei­ten in de Kempen voor jou en je kroost tijdens de herfst

  De herfst is in het land. Zonnestralen en warme temperaturen hebben ondertussen plaatsgemaakt voor regenbuien en kil weer. Maar dat hoeft jou niet tegen te houden om uitstapjes te plannen met je kroost. Wij selecteerden voor jullie alvast 7 leuke indooractiviteiten in de Kempen. Van ravotten in Circus Bruul in Geel tot Hidrodoe in Herentals. Met deze tips weet je wat te doen.
 3. Stad Turnhout doet het licht uit: geen straatverlichting meer tussen 23 uur en 5 uur
  PREMIUM
  Turnhout

  Stad Turnhout doet het licht uit: geen straatver­lich­ting meer tussen 23 uur en 5 uur

  Stad Turnhout neemt drastische maatregelen om energie te besparen tijdens de komende herfst- en winterperiode. Zo is beslist om de stad ’s nachts in het donker te zetten. Voorheen bleef de straatverlichting hele nachten branden. Binnenkort gaat de verlichting uit tussen 23 uur ’s avonds en 5 uur ’s ochtends. “Behalve op vrijdag- en zaterdagavond. Dan blijft de verlichting wel gewoon branden”, zegt schepen Francis Stijnen.