Toon Verheijen
Volledig scherm
© Toon Verheijen

Dieven dringen woning binnen aan Rulloop

 1. Suzan & Freek, Niels Destadsbader en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”
  Hoogstraten

  Suzan & Freek, Niels Destadsba­der en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”

  De organisatoren van Grenspop hebben de line-up bekendgemaakt voor de tweede editie. Naast Margriet Hermans en Mama’s Jasje, komen ook Niels Destadsbader, Suzan & Freek en de Dinky Toys optreden. Die laatste maakt nog eens een comeback. Afsluiten doen Ilsen & Verhulst. Op de kidsdag komen Nachtwacht en Mega Mindy optreden en wordt de festivalweide omgetoverd in een speelparadijs voor kinderen. “We wilden een festival waar iedereen zich goed kan voelen”, vertelt Stephanie Cools.
 1. GielsBos vernieuwt website: “Nog duidelijker maken waarvoor we staan en dat we voor iedereen open staan”
  Lille/Vosselaar

  GielsBos vernieuwt website: “Nog duidelij­ker maken waarvoor we staan en dat we voor iedereen open staan”

  Zorginstelling Het Gielsbos heeft haar website volledig laten vernieuwen. De website kreeg een volledige make-over qua inhoud en lay-out. “Als innovatieve zorgvoorziening in het hartje van de Kempen zetten wij ons ook graag online sterk in de markt voor iedereen die op zoek is naar een buitengewoon zorgaanbod, een toffe job of fijn vrijwilligerswerk”, klinkt het.