De Nachtwacht bracht donderdagnamiddag wat sfeer in het vaccinatiecentrum.
Volledig scherm
De Nachtwacht bracht donderdagnamiddag wat sfeer in het vaccinatiecentrum. © RV

De Nachtwacht vrolijkt vaccinatiecentrum van Tielen op met livemuziek

tielen/herentalsDe Herentalse akoestische coverband De Nachtwacht zorgde donderdagnamiddag met wat livemuziek voor de nodige sfeer in het vaccinatiecentrum in Tielen (Kasterlee). Met hun optreden wilde de driekoppige band het wachten na de vaccinatie wat prettiger maken maar tegelijkertijd ook de vele vrijwilligers bedanken.

 1. Proefopstelling aan basisschool top@punt om omgeving veiliger te maken: enkelrichting in Vogelzang en parking enkel bereikbaar via Kerkstraat
  Geel

  Proefop­stel­ling aan basis­school top@punt om omgeving veiliger te maken: enkelrich­ting in Vogelzang en parking enkel bereikbaar via Kerkstraat

  In de schoolomgeving van vrije basisschool top@punt in Geel-Punt voert het stadsbestuur vanaf 20 september enkele testmaatregelen in om er de verkeersveiligheid voor de kinderen te verhogen. Zo wordt er in Vogelzang enkelrichtingsverkeer ingevoerd en zal de parking van de school enkel nog via Antwerpseweg en Kerkstraat bereikbaar zijn.
 2. Trouwe tooghanger ‘Keen’ wordt uithangbord van eerste bier van café ‘t Kelderke: “Begonnen als grap, maar heel plezant om erin mee te gaan”
  Geel

  Trouwe tooghanger ‘Keen’ wordt uithang­bord van eerste bier van café ‘t Kelderke: “Begonnen als grap, maar heel plezant om erin mee te gaan”

  Café ‘t Kelderke in Geel heeft voortaan een eigen bier: Hete Keen. Het nieuwe gerstenat, een samenwerking met brouwerij ‘t Drankorgel, dankt zijn naam aan een van de trouwste stamgasten van het café maar verwijst ook nog op enkele andere manieren naar de ‘Keen’. “We wilden iets van hout in het bier om te verwijzen naar de wandelstok van Keen. Aangezien eikenhouten schilfers al zo vaak gebruikt worden, zijn het kaneelstokjes geworden.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Vijf restaurants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteitsvolle zaken dan één kans op een Michelinster”
  PREMIUM
  Turnhout

  Vijf restau­rants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteits­vol­le zaken dan één kans op een Michelin­ster”

  Alex Verhoeven begon zijn carrière in de keuken van Hof van Cleve. Tegenwoordig roert hij in de potten van Hert, het restaurant dat hij in Turnhout opende op 72 meter hoogte. Maar Alex Verhoeven is veel meer dan alleen Hert. Hij runt binnenkort vijf restaurants én heeft plannen voor een feestzaal. “Ik moet toegeven dat ik mezelf onlangs ben tegengekomen.”