Zaakvoerster Katrien Van den Boom in haar modezaak Cosi.
Volledig scherm
Zaakvoerster Katrien Van den Boom in haar modezaak Cosi. © Ton Wiggenraad

Boetiek Cosi weer open na grondige verbouwing

Boetiek Cosi langs de Retiesebaan in Kasterlee heeft maandag de deuren heropend. De modezaak onderging de voorbije weken een metamorfose.

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. De Bloemfabriek neemt, met dagje vertraging, een vliegende start: “We krijgen nog veel vragen van mensen die hier iets willen organiseren”
  Geel

  De Bloemfa­briek neemt, met dagje vertraging, een vliegende start: “We krijgen nog veel vragen van mensen die hier iets willen organise­ren”

  In Geel-Ten Aard was het donderdag al meteen gezellig druk op het terras van De Bloemfabriek, de nieuwe ontmoetingsplek op de site van de oude Bloemmolens langs het Kempisch kanaal. Door enkele opmerkingen van de brandweer kon het horeca-gedeelte woensdag nog niet openen, maar een dag later kregen de jonge uitbaters wel groen licht. In de oude conciërgewoning opende woensdag wel al een verpakkingsvrije winkel, de eerste in zijn soort in de Kempen.
 3. Daar zijn ze dan, de eerste klanten op het terras: “Hier hebben we zo naar uitgekeken”
  Kempen

  Daar zijn ze dan, de eerste klanten op het terras: “Hier hebben we zo naar uitgekeken”

  Ze hebben er zo naar uitgekeken, die 8ste mei. Na een maandenlange sluiting mogen de horecazaken weer klanten ontvangen. Voorlopig alleen maar op het terras, maar het is voor heel wat zaken nog altijd beter als niets. We trekken heel de dag door de Kempen voor sfeerbeelden en zorgen regelmatig voor een update. En nu vooral... genieten. “Wij hebben er in elk geval zo naar uitgekeken”, klinkt het iets voor 9 uur op het terras van De Jachthoorn in Hoogstraten.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser