Sam Gooris treedt op tijdens Achterlee Kermis
Volledig scherm
Sam Gooris treedt op tijdens Achterlee Kermis © VTM

Achterlee Kermis viert 25ste editie tijdens derde weekend van oktober

KasterleeAchterlee Kermis vindt dit jaar plaats tijdens het derde weekend van oktober. Rijvereniging LRV De Kempenridders organiseert het evenement ondertussen voor de 25ste keer.

 1. Jobdag voor Oekraïense vluchtelingen lokt 140-tal werkzoekenden: “Werken versnelt de integratie in onze samenleving”
  geel

  Jobdag voor Oekraïense vluchtelin­gen lokt 140-tal werkzoeken­den: “Werken versnelt de integratie in onze samenle­ving”

  In het Geelse cultuurcentrum de Werft vond donderdagnamiddag een jobbeurs plaats voor Oekraïense vluchtelingen die in de regio Zuiderkempen vertoeven. Tijdens de jobdag kregen ze eerst sollicitatietips, waarna ze meteen in gesprek konden gaan met bedrijven en uitzendbureaus om een vaste job te strikken. Met de aanwezigheid van zo’n 140 werkzoekenden zijn de organisatoren erg te spreken over de opkomst.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.