Sfeerbeeld van de informatieavond over euthanasie
Volledig scherm
Sfeerbeeld van de informatieavond over euthanasie © RV

120 inwoners luisteren naar lezing over euthanasie

KasterleeIn Kasterlee blikt Open Vld tevreden terug op de informatieavond ‘Euthanasie – een zelfgekozen levenseinde’. “Zo’n 120 bezoekers zakten af naar de foyer van het OC in Kasterlee.”

 1. Lille United boekt achtste zege op het veld van Lebbeke: “Mentaliteit was opnieuw voorbeeldig”
  Voetbal tweede nationale B

  Lille United boekt achtste zege op het veld van Lebbeke: “Mentali­teit was opnieuw voorbeel­dig”

  Lille United blijft het als nieuwkomer in tweede nationale bijzonder goed doen. Op het veld van Lebbeke boekte de Kempische fusieclub zaterdagavond een 2-4 overwinning. Meteen de achtste driepunter in deze competitie. De doelpunten kwamen van vier verschillende spelers. De subtop is voor het team van trainer Kris De Backer niet langer een onbereikbare droom.
 2. Man (65) gaat tegen echtgenote door het lint na Okra-activiteit: “‘Ik snij je kop eraf’, riep hij met een machete in de hand”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Man (65) gaat tegen echtgenote door het lint na Okra-activiteit: “‘Ik snij je kop eraf’, riep hij met een machete in de hand”

  Maar liefst 43 jaar was hij ‘gelukkig’ getrouwd. Maar toen hij op 19 augustus vorig jaar thuiskwam na een Okra-activiteit, zijn bij de 65-jarige R.M. uit Kasterlee de stoppen doorgeslagen. “Hij zat zijn vrouw achterna met een machete en riep dat hij haar kop er zou afsnijden”, schetst aanklager Bo Piedfort. Zelf wijst hij met een beschuldigende vinger naar zijn dochter.