Yenthe Commers (19) uit Stekene, Gill Kesteleyn (25) uit Lembeke, Thomas De Kezel (27) uit Evergem en Joran Braet (18) uit Lembeke zijn nu Special Devils.
Volledig scherm
PREMIUM
Yenthe Commers (19) uit Stekene, Gill Kesteleyn (25) uit Lembeke, Thomas De Kezel (27) uit Evergem en Joran Braet (18) uit Lembeke zijn nu Special Devils. © Joeri Seymortier

Vier Grasduikers geselecteerd voor Special Devils: “Trots dat we ons land mogen vertegenwoordigen”

Vier voetballers van de Lembeekse Grasduikers uit Lembeke zijn geselecteerd voor de Special Devils, dat is de nationale ploeg voor spelers met een verstandelijke beperking. Ze krijgen vanaf nu voetbaltraining van voetballegende Piet Den Boer en mogen in het buitenland tornooien spelen. “We zijn ontzettend blij met deze kans. En trots dat we ons land mogen vertegenwoordigen”, zegt het sportieve viertal.

  1. Evergem wil tegen 2024 nieuw zwembad: “Meer zwembanen en pak meer openingsuren”
    PREMIUM
    Evergem

    Evergem wil tegen 2024 nieuw zwembad: “Meer zwembanen en pak meer openings­uren”

    Evergem wil in 2022 starten met de bouw van een nieuw zwembad op de site Hoge Wal in Ertvelde. In het voorjaar van 2024 moet je er de eerste baantjes kunnen trekken. Vandaag zijn er in het zwembad vier zwembanen, maar dat moeten er zes of zeven worden. En het nieuwe zwembad zal ook veel meer uren open zijn. De bouw en uitbating zal gebeuren door een private partner, die ook het personeel mee overneemt.