De Kalmthoutsesteenweg ter hoogte van de overweg is vanaf maandag weer volledig open voor alle verkeer
Volledig scherm
De Kalmthoutsesteenweg ter hoogte van de overweg is vanaf maandag weer volledig open voor alle verkeer © emz

Zwart punt weggewerkt: Kalmthoutsesteenweg vanaf maandag weer volledig open

Kapellen/KalmthoutDe werken aan de zogenaamde schuine overweg op de Kalmthoutsesteenweg (N122) in Kapellen zijn zo goed als klaar. Een van de laatste zwarte punten van Vlaanderen raakt op die manier weggewerkt. “We zijn heel blij met deze historische gebeurtenis”, klinkt het bij de gemeente Kapellen. De rijbaan is vanaf maandagnamiddag 31 januari weer volledig open voor alle verkeer. 

 1. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.
 2. Heb je thuis geen concentratie? Ontdek hier 7 unieke studieplekken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X
  PREMIUM
  Antwerpen

  Heb je thuis geen concentra­tie? Ontdek hier 7 unieke studieplek­ken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X

  De zomervakantie is in zicht, maar eerst moeten studenten nog een aantal examens afleggen. Met de blok die voor de deur staat zoeken vele studenten een geschikte plek om alle leerstof te verwerken. Loop je op kot de muren op en is je slaapkamer met je kleine bureautje geen optie? Dan hoef je nog niet te panikeren. Wij zochten uit waar je in Antwerpen samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Van Brouwerij De Koninck in Antwerpen tot Space Post X in Berchem. Hier blok je voor die goede cijfers.