De winnaars van de zoekrally in Kapellen ontvingen hun prijs
Volledig scherm
De winnaars van de zoekrally in Kapellen ontvingen hun prijs © Alfons Schryvers

Winnaars zoekrally #opstapinkapellen nemen prijzen in ontvangst

KapellenInwoners van Kapellen konden als aangename bezigheid in de moeilijke periode door coronabeperkingen deelnemen aan de zoekrally #opstapinkapellen. Ongeveer vijftig winnaars mochten hun prijs in ontvangst nemen tijdens een verzorgde receptie op het gemeentehuis van Kapellen. 

 1. Clics en Elindus zetten actie op voor Stichting De Kleine Strijders: “Blij dat we dit warme project kunnen steunen”
  Wuustwezel/Hoogstraten/Turnhout/Brasschaat

  Clics en Elindus zetten actie op voor Stichting De Kleine Strijders: “Blij dat we dit warme project kunnen steunen”

  Energieleverancier voor ondernemers Elindus en de gekende speelgoedfabrikant Clics uit Wuustwezel slaan de handen in elkaar. Ze hebben samen een actie op poten gezet om Stichting De Kleine Strijders uit Hoogstraten te steunen. Zij schenken speelgoedpakketten aan kinderen in het ziekenhuis AZ Turnhout en AZ Klina in Brasschaat. “We zijn blij dat we deze warme organisatie kunnen steunen", vertellen de twee ondernemers.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.