Alle genomineerde werken werden getoond tijdens een galanamiddag.
Volledig scherm
Alle genomineerde werken werden getoond tijdens een galanamiddag. © RV

Walter Vermylen en Robbie Breugelmans laureaten bij fotokring Dika

Voor de wedstrijden Digivieuw en Digirama, van de Kapelse fotokring Dika, waren er zowel nationale als internationale inzendingen. Walter Vermylen en Robbie Breugelmans behaalden elk een eerste plaats in hun categorie. Alle genomineerde werken werden getoond tijdens een galanamiddag in zaal ’t Kerkske waarna de prijsuitreiking volgde. 

0 reacties

 1. Verdachte die Antwerpse hof van beroep deed ontruimen ontkent dreigmail gestuurd te hebben: “Hij heeft de knowhow, maar hij is onschuldig”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/GEETBETS

  Verdachte die Antwerpse hof van beroep deed ontruimen ontkent dreigmail gestuurd te hebben: “Hij heeft de knowhow, maar hij is onschuldig”

  Omdat via mail gedreigd werd met een aanslag, werd op 20 augustus vorig jaar het hof van beroep in Antwerpen aan de Waalsekaai ontruimd. Er werd gezocht met een explosievenhond, maar niks gevonden. Een verdachte kwamen ze wél op het spoor: Patrick B. uit Geetbets. Hij riskeert achttien maanden cel, maar zelf wil hij de vrijspraak.
 2. Positieve evaluatie van knip Plantinlaan en Veldstraat is bedrog, zegt Vlaams Belang: “Eigenlijk stemden meer bewoners tégen”
  STABROEK

  Positieve evaluatie van knip Plantin­laan en Veldstraat is bedrog, zegt Vlaams Belang: “Eigenlijk stemden meer bewoners tégen”

  Aflevering zoveel in de soap rond de knip van de Plantinlaan en de Veldstraat in Stabroek. Na een positieve evaluatie van de testperiode werd de knip eind maart ook permanent ingevoerd maar volgens oppositiepartij Vlaams Belang nam het bestuur een loopje met de resultaten van de buurtbevraging. “Niet-stemmers werden als pro-stemmers geregistreerd”
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den