Voor het eerst zijn werken van Walter Leclair te zien in eigen gemeente.
Volledig scherm
Voor het eerst zijn werken van Walter Leclair te zien in eigen gemeente. © Alfons Schryvers

Walter Leclair toont uitzonderlijke werken in Expog

In het oud-gemeentehuis van Kapellen (Expog) loopt een tentoonstelling met werken van de Kapelse schilder Walter Leclair (65). Het is de eerste maal dat werken van de schilder te zien zijn in eigen gemeente.

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Kapellen de leegstaande winkels ingevuld? Komen er 160 extra sociale woningen? En wordt het gemeentepark verder vernieuwd?
  PREMIUM
  kapellen

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Kapellen de leegstaan­de winkels ingevuld? Komen er 160 extra sociale woningen? En wordt het gemeente­park verder vernieuwd?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Kapellen, een gemeente die haar ‘werf van de eeuw’ bijna afgewerkt heeft, maar nog hard zal moeten werken om het beloofd aantal sociale woningen te realiseren.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.