Nadat Isa eerder deze maanden de harten stal als sinterklaas, doet ze nu haar schattigste kerstpakje aan.
Volledig scherm
Nadat Isa eerder deze maanden de harten stal als sinterklaas, doet ze nu haar schattigste kerstpakje aan. © EMZ

Sinterklaashond steelt nu ook de show als kerstman: “Ze doet niets liever dan zich te verkleden”

Kapellen/StabroekDe vierjarige hond Isa uit het grensdorpje Putte is aan haar outfit te zien alvast in kerststemming. “We willen passerende kinderen een glimlach op hun gezicht toveren”, vertelt baasje Cindy Heuten (44). Ook zelf loopt ze maar al te graag rond in een kerstvrouwpakje.  

 1. Maarten maakt roadtrip door Amerika en gaat op zoek naar de roots van hedendaagse muziek: “Blues had het etiket van duivelse muziek”
  Kalmthout/Wuustwezel

  Maarten maakt roadtrip door Amerika en gaat op zoek naar de roots van hedendaag­se muziek: “Blues had het etiket van duivelse muziek”

  Als kleine jongen was Maarten Schuermans (45) al gefascineerd door alles wat blues, jazz en country te maken had. Samen met Bjorn Eriksson en Alain Rylant trok hij in 2018 op roadtrip door het zuiden van Amerika op zoek naar de bron van de hedendaagse muziek. Een roadtrip die uiteindelijk uitmondde in een plaat ‘The Riverside Hotel’ én het boek ‘Des Duivels?’. Met een vraagteken, want is blues écht duivelse muziek?
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.