Cindy Heuten uit Putte (Woensdrecht) vlakbij de grens met Putte-Kapellen en Putte-Stabroek heeft haar hond Isa verkleed als Sinterklaas
Volledig scherm
Cindy Heuten uit Putte (Woensdrecht) vlakbij de grens met Putte-Kapellen en Putte-Stabroek heeft haar hond Isa verkleed als Sinterklaas © RV

Sinterklaashond steelt de show in Putte

Kapellen/StabroekIn Nederlands Putte (Woensdrecht) op een steenworp van de grens met Putte-Stabroek en Putte-Kapellen steelt hond Isa de show. Niet vanwege haar kunstjes, maar door haar verkleedoutfit als Sinterklaas. Het beeld van haar als ‘Sinterklaashond’ én hulppiet wordt met hilariteit onthaald op sociale media. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Leander Beirlant bezorgt Berchem Sport eerste zege tegen inefficiënt Cappellen (2-1): “Hier keken we lang naar uit”
  Voetbal 2NB

  Leander Beirlant bezorgt Berchem Sport eerste zege tegen ineffi­ciënt Cappellen (2-1): “Hier keken we lang naar uit”

  De kop is eraf voor Berchem Sport. Na het felbevochten gelijkspel van vorig weekend tegen Londerzeel pakten de Leeuwen zaterdag hun eerste driepunter van het seizoen. 2-1 werd het in de derby tegen Cappellen. Op basis van de hele wedstrijd konden de bezoekers aanspraak maken op een puntendeling, maar Berchem sprong efficiënter met zijn mogelijkheden om. Leander Beirlant scoorde beide goals voor de thuisploeg in de eerste helft.