Renée Eykens in actie.
Volledig scherm
Renée Eykens in actie. © Bart Spruijt

"Renée moet alleen denken aan lopen en studeren"

KAPELLENIndra Faes en Werner Philips uit Kapellen zijn geen familieleden of trainers van atletiektalent en dorpsgenoot Renée Eykens (19), maar toch doen ze alles voor haar. "Zo'n talent heb ik nog nooit gezien. Het zou spijtig zijn als zij haar tijd moet besteden aan andere zaken. Renée moet alleen denken aan lopen en studeren", zegt Werner.

 1. Vastgoedmakelaar opent ‘Heylen Exclusief’ en mikt op segment van villa’s en kastelen: dit zijn enkele van exclusieve en duurdere panden in de streek
  PREMIUM
  Noordrand Antwerpen & Kempen

  Vastgoedma­ke­laar opent ‘Heylen Exclusief’ en mikt op segment van villa’s en kastelen: dit zijn enkele van exclusieve en duurdere panden in de streek

  Dromen van een kasteel op een gigantisch domein of een exclusieve villa met poolhouse. We dromen er allemaal wel eens van, maar er bestaat wel degelijk een markt voor. Heylen Vastgoed opent daarom een kantoor in Brasschaat waar ze zich enkel richten op panden van 500.000 euro en (veel) meer. “Er bestaat zeker een markt voor luxueuze panden, maar dat vergt een andere aanpak”, zegt verantwoordelijke verkoop Yves Vervliet. We zochten enkele exclusieve panden op in Brecht, Schilde en Westerlo.
 2. Bewoners zwaar getroffen Sint-Lodewijk krijgen zaterdag al vaccin: “Het lijkt te mooi om waar te zijn”
  PREMIUM
  Schilde

  Bewoners zwaar getroffen Sint-Lodewijk krijgen zaterdag al vaccin: “Het lijkt te mooi om waar te zijn”

  De grote rondes coronavaccinaties in de Vlaamse woonzorgcentra zijn gestart. Zaterdag komen 116 bewoners van Sint-Lodewijk in ‘s-Gravenwezel (Schilde) aan de beurt. Tijdens de eerste coronagolf verloor het rusthuis 21 residenten. De vreugde over de vroegtijdige vaccinatie is dan ook groot. “Het is de eerste stap naar een ander leven”, zegt directeur Chris Janssens.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi