Het nieuwe therapiepaard Luna
Volledig scherm
Het nieuwe therapiepaard Luna © Alfons Schryvers

Nieuw therapiepaard voor zorgboerderij Meander

KapellenZorgboerderij Meander langs de Holleweg in Kapellen is een therapiepaard rijker. De flink uit de kluiten gewassen Luna werd afgelopen weekend tijdens de opendeurdag geschonken door Lions Club Antwerpen Moerland. Met ongeveer 1.500 sessies equitherapie per jaar is de versterking meer dan welkom. 

 1. Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: ontdek hier 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: ontdek hier 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen

  De maand juni is begonnen en de zomer klopt stilaan op de deur. En als we zomer zeggen, denken we vaak ook aan zomerbars. Overal in het land duiken ze op rond deze periode. Wij gingen voor jou op zoek naar de hipste en leukste zomerbars in de regio Antwerpen. Van Bar Bernaar in Hemiksem tot Bar Noord in Antwerpen. Op deze gezellige plekjes is het heerlijk vertoeven komende zomer.
 2. Kan Toneelhuis fluiten naar subsidie van 3,1 miljoen euro per jaar? Beslissing valt mogelijk vandaag al
  ANTWERPEN

  Kan Toneelhuis fluiten naar subsidie van 3,1 miljoen euro per jaar? Beslissing valt mogelijk vandaag al

  Na menig Griekse tragedie te hebben opgevoerd, hangt het Zwaard van Damocles nu zelf boven het hoofd van Toneelhuis, de werking achter de Antwerpse Bourlaschouwburg. De Vlaamse overheid gaat opnieuw hard snoeien in subsidies voor de kunstensector en Toneelhuis dreigt één van de slachtoffers te worden. Mogelijk valt er vandaag al een beslissing in Brussel en dan is het mogelijk boeken toe voor het stadstheater.