Op vrijdag 24 september en maandag 27 september spelen Johan Petit en MartHa!tentatief een try-out in 't Kerkske. Tickets nog beschikbaar.
Volledig scherm
Op vrijdag 24 september en maandag 27 september spelen Johan Petit en MartHa!tentatief een try-out in 't Kerkske. Tickets nog beschikbaar. © RV

Na knaldrang is er nu ook cultuurdrang: cultuurcentrum van Kapellen verkoopt 778 tickets in één uur

KapellenHet cultuurcentrum van Kapellen kent een succesvolle start van het nieuwe seizoen. De ticketverkoop werd afgetrapt op maandag 13 september. In het eerste uur werden maar liefst 778 tickets verkocht. 

  1. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

    Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”