39 teams van telkens 5 renners namen deel aan de mountainbikewedstrijd als benefiet
Volledig scherm
39 teams van telkens 5 renners namen deel aan de mountainbikewedstrijd als benefiet © Photo News

Mountainbikewedstrijd ten voordele van kankeronderzoek brengt 210.000 euro in het laatje

Kapellen/AntwerpenMaar liefst 39 teams stonden zondagvoormiddag op het domein Wolvenbos in Kapellen aan de start van de mountainbikewedstrijd van UZA (Universitair Ziekenhuis Antwerpen) foundation. De benefiet leverde 210.000 euro op. “De steun van de deelnemende bedrijven garandeert de continuïteit van het kankeronderzoek”, aldus een tevreden Johnny Van der Straeten, CEO van het UZA.

 1. Het Antwerpen van Alexander Hendrickx: “Hopelijk krijgt België ooit ook zo’n groot hockeystadion als den Bosuil”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Het Antwerpen van Alexander Hendrickx: “Hopelijk krijgt België ooit ook zo’n groot hockeysta­di­on als den Bosuil”

  Strafcornerkanon, topschutter van de Red Lions op deze Spelen en nu ook deelnemer aan De Slimste Mens Ter Wereld: de naam Alexander Hendrickx (28) zal je nog veel horen de komende jaren. De hockeyspeler is afkomstig uit Deurne, woont nu al een tijdje in ’s Gravenwezel, speelt bij de Nederlandse club Pinoké in Amsterdam, maar is nog regelmatig te vinden in Antwerpen. Hij geeft met plezier zijn acht favoriete plekken in onze stad prijs en verklapt ons zelfs waar je volgens hem de beste pintjes van Antwerpen kunt drinken.
 2. Taxichauffeur met verbod pikt toch klanten op
  ANTWERPEN

  Taxichauf­feur met verbod pikt toch klanten op

  Het politiewijkteam van de Brederodewijk kreeg tijdens hun patrouille een melding via een slimme ANPR-camera dat er een taxibestuurder aan het werk was die een taxiverbod had opgelegd gekregen. De man werd gezien in de Pelikaanstraat terwijl hij klanten oppikte aan het Centraal Station. De man bleek inderdaad belast met een taxiverbod. In opdracht van de magistraat werd zijn wagen in beslag genomen om nieuwe inbreuken te vermijden.