Louis kreeg bezoek van de burgemeester en enkele schepenen.
Volledig scherm
Louis kreeg bezoek van de burgemeester en enkele schepenen. © RV

Louis viert honderdste verjaardag

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Zo VeloVeilig is Kapellen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Kapellen

  Zo VeloVeilig is Kapellen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Kapellen hebben 93 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Beroemd van Zandvliet tot Loenhout, wereldberoemd in Kalmthout: vrienden, familie en véél verenigingen organiseren groot herdenkingsfeest voor Jaro (42)
  Kalmthout

  Beroemd van Zandvliet tot Loenhout, wereldbe­roemd in Kalmthout: vrienden, familie en véél verenigin­gen organise­ren groot herden­kings­feest voor Jaro (42)

  Supervrijwilliger Jaro De Bruyne (42) stierf heel plotseling op 16 mei vorig jaar. De goedlachse jongeman was – zoals hij het zelf zei – bekend van Zandvliet tot Loenhout maar wereldberoemd in Kalmthout. Hij krijgt nu zijn eigen herdenkingsfeest met sport en muziek. Eenmalig, omdat er op zijn begrafenis midden in corona amper volk aanwezig mocht zijn. “Dit afscheid verdient hij gewoon”, klinkt het. Iedereen is zaterdag 14 mei welkom in Heide.
 3. Antwerpenaar Emanoel Borges verovert Vlaamse harten op en naast het scherm: “Ondanks de vrouwelijke aandacht blijf ik een brave jongen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpe­naar Emanoel Borges verovert Vlaamse harten op en naast het scherm: “Ondanks de vrouwelij­ke aandacht blijf ik een brave jongen”

  Op het scherm herkent u hem als Arthur Verduyn in VTM-reeks Lisa, op het podium als rapper FARAO en op voetbalveld in geel-blauw tenue aan rugnummer 10: Emanoel Nascimento Borges (24) is hot. En neem dat gerust letterlijk, al gaat de Antwerpenaar er prat op dat de roem nooit naar zijn hoofd zal stijgen: “Nu antwoord ik nog op al mijn fans, maar dat gaat op een bepaald punt niet meer lukken.” Of hoe een Braziliaanse immigrant plots hoge toppen scheert in de Vlaamse showbizz.