Het bestuur van Lions Club Antwerpen Moerland
Volledig scherm
Het bestuur van Lions Club Antwerpen Moerland © Alfons Schryrvers

Lions Club Antwerpen Moerland zorgt voor warme kerst: 60 gezinnen krijgen 100 dessertpakketten

KapellenWie het wat moeilijker heeft, kon de voorbije vier jaar met kerst genieten van een diner aangeboden door Lions Club Antwerpen Moerland. Vanwege de coronamaatregelen was dat dit jaar niet mogelijk. Als alternatief werden er 100 dessertpakketten uitgedeeld. 

 1. Na wereldrecord rolstoelmarathon verpulverd te hebben, droomt Lotte (27) verder: “Ironman in Hawaï, het Kanaal overzwemmen... De lijst is nog lang”
  PREMIUM

  Na wereldre­cord rolstoelma­ra­thon verpulverd te hebben, droomt Lotte (27) verder: “Ironman in Hawaï, het Kanaal overzwem­men... De lijst is nog lang”

  De 27-jarige Lotte De Vet uit Brasschaat is niet vies van een extreme uitdaging. Op haar zestiende beklom ze de Mont Ventoux met een eenwieler. Twee jaar geleden eindigde ze als zevende vrouw op de ‘Marathon des Sables’. En afgelopen zondag verbrak ze samen met Kimberly Menu (26) vlotjes het wereldrecord rolstoelmarathon in Barcelona. “Ik wist halverwege dat het eigenlijk niet meer kon mislopen”, herbeleeft Lotte haar wonderprestatie. Zette Marcske van F.C. De Kampioenen dit alles in gang?
  Brasschaat
 2. Leerlingen maken wafels van plantaardige producten om water te besparen: “Zelfs lekkerder!”

  Leerlingen maken wafels van plantaardi­ge producten om water te besparen: “Zelfs lekkerder!”

  Ongeveer 24.000 leerlingen uit 121 scholen in Vlaanderen en Brussel hebben woensdag actief deelgenomen aan Wereldwaterdag. Voor hun ontbijt, aperitief of lunch gebruikten ze enkel plantaardige ingrediënten, omdat daarvoor aanzienlijk minder water nodig is dan dierlijke producten. Ook een klas uit het GO!Technisch Atheneum in Brasschaat deed mee. De veertien scholieren bereidden veganistische wafels.
  Brasschaat