Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Lek in waterleiding zorgt voor verkeershinder

KapellenPipda herstelt van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 november dringend een lek in de drinkwaterleiding op de hoek van de Antwerpsesteenweg en de Vloeiende in Kapellen. Die herstellingswerken zorgen voor verkeershinder. 

 1. Verloren Maandag: 5x appelbollen en worstenbroden met een twist in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Verloren Maandag: 5x appelbol­len en worstenbro­den met een twist in de provincie Antwerpen

  ‘Verloren maandag’ is een typische Antwerpse traditie die in heel de provincie uitgebreid gevierd wordt. Over de oorsprong van het gebruik bestaat twijfel, maar een ding is zeker: op de eerste maandag na Driekoningen eten de Antwerpenaren worstenbrood en appelbollen. Wij zochten voor jou enkele bakkers uit waar je naast de traditionele lekkernijen ook speciale varianten kan kopen.
 2. Permanente bloemencirkel aangeplant voor Loes (7): “Fleurige en levendige herinnering”
  PREMIUM
  Schoten

  Permanente bloemencir­kel aangeplant voor Loes (7): “Fleurige en levendige herinne­ring”

  Bijna een jaar geleden verongelukte de 7-jarige Loes de Laat uit Schoten. Kort na het tragisch fietsongeval maakten enkele Schotenaren met kleurrijke bloemen een eenhoorn aan de Sint-Cordulakerk, waar het meisje begraven werd. Nu de viooltjes wat uitgebloeid zijn, heeft de gemeente in samenspraak met de ouders van Loes een permanente bloemencirkel aangeplant op het grasperk tegenover de kerk. “Het zal een plek zijn waar iedereen troost kan vinden”, aldus mama Nathalie Joossens (36) en papa André de Laat (38).