Het beeld van het niet levensvatbaar duifje is geselecteerd voor een wedstrijd van National Geographic Benelux
Volledig scherm
Het beeld van het niet levensvatbaar duifje is geselecteerd voor een wedstrijd van National Geographic Benelux © Margherita Saïs

Kwetsbaar beeld van niet levensvatbaar duifje haalt selecties wedstrijd National Geographic

KapellenMargherita ‘Rita’ Saïs (46) uit Kapellen mag meedoen aan een fotowedstrijd van National Geographic Benelux. Haar bijzonder kwetsbaar beeld van een niet levensvatbaar duifje haalde de selecties. “Ik weet dat de dood een moeilijk thema is, maar het is nu eenmaal ‘part of life’”, zegt ze.

 1. Clics en Elindus zetten actie op voor Stichting De Kleine Strijders: “Blij dat we dit warme project kunnen steunen”
  Wuustwezel/Hoogstraten/Turnhout/Brasschaat

  Clics en Elindus zetten actie op voor Stichting De Kleine Strijders: “Blij dat we dit warme project kunnen steunen”

  Energieleverancier voor ondernemers Elindus en de gekende speelgoedfabrikant Clics uit Wuustwezel slaan de handen in elkaar. Ze hebben samen een actie op poten gezet om Stichting De Kleine Strijders uit Hoogstraten te steunen. Zij schenken speelgoedpakketten aan kinderen in het ziekenhuis AZ Turnhout en AZ Klina in Brasschaat. “We zijn blij dat we deze warme organisatie kunnen steunen", vertellen de twee ondernemers.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Foto van weerspiegelende wolfhond geselecteerd voor wedstrijd National Geographic: “Dat lukt me geen tweede keer”
  Stabroek

  Foto van weerspiege­len­de wolfhond geselec­teerd voor wedstrijd National Geographic: “Dat lukt me geen tweede keer”

  Tijdens een wandeling op de Kalmthoutse Heide wist Marina Eggermont (62) uit Putte-Stabroek een uniek beeld van haar Amerikaanse wolfhond op camera vast te leggen. De wit geworden viervoeter lijkt in de reflectie van de waterplas wel zijn jongere, grijzere zelf te zijn. “Dat lukt me geen tweede keer”, lacht ze. Met haar kiekje mag ze meedoen aan de jaarlijkse fotowedstrijd van National Geographic Benelux.