Het beeld van het niet levensvatbaar duifje is geselecteerd voor een wedstrijd van National Geographic Benelux
Volledig scherm
Het beeld van het niet levensvatbaar duifje is geselecteerd voor een wedstrijd van National Geographic Benelux © Margherita Saïs

Kwetsbaar beeld van niet levensvatbaar duifje haalt selecties wedstrijd National Geographic

KapellenMargherita ‘Rita’ Saïs (46) uit Kapellen mag meedoen aan een fotowedstrijd van National Geographic Benelux. Haar bijzonder kwetsbaar beeld van een niet levensvatbaar duifje haalde de selecties. “Ik weet dat de dood een moeilijk thema is, maar het is nu eenmaal ‘part of life’”, zegt ze.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!