Vorig jaar was KAS nog tevreden dat ze de kapel van de Heuvels mochten behouden als uitvalsbasis.
Volledig scherm
Vorig jaar was KAS nog tevreden dat ze de kapel van de Heuvels mochten behouden als uitvalsbasis. © Alfons Schryvers

Kunstencentrum ruilt kapelletje voor drie (grote) kerken

Het Kunstencentrum Attenhoven Stichting (KAS) verlaat het kleine kapelletje van de Heuvels op de grens van Stabroek en Kapellen en geeft voortaan concerten in ’t Kerkske, de Sint-Jacobuskerk en de Onze-Lieve-Vrouw-Onbevlekt-Ontvangenkerk in de wijk Kapellen-Zilverenhoek.

0 reacties

 1. De ZOO, Casa Blanca of minigolf: ontdek hier onze 7 zomervakantietips voor de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  De ZOO, Casa Blanca of minigolf: ontdek hier onze 7 zomervakan­tie­tips voor de regio Antwerpen

  Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen, hebben wij alvast zeven leuke tips opgelijst in de regio Antwerpen. Van de ZOO van Antwerpen tot een optreden van Samson en Marie op Casa Blanca in Hemiksem: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.
 2. deSingel pent veertig jaar geschiedenis neer in boek: “In nog een halve eeuw werden we dé referentieplek voor muziek, dans en theater”
  ANTWERPEN

  deSingel pent veertig jaar geschiede­nis neer in boek: “In nog een halve eeuw werden we dé referentie­plek voor muziek, dans en theater”

  Conservatoriumgebouw en culturele hotspot deSingel heeft door de pandemie zijn veertigste verjaardag nog niet op een waardige manier kunnen vieren. Daar komt nu verandering in. Het cultuurhuis pakt uit met een overzichtsboek, presenteert opnieuw het stadsfestival Dear Antwerp en komt met verbouwingsplannen voor meer artistieke ruimtes en een eigen café.