Noorse start soccer academie voor meisjes
Volledig scherm
Noorse start soccer academie voor meisjes © Alfons Schryvers

K. Noorse SV start voetbalschool voor meisjes

Vanaf nu kunnen meisjes tot en met 14 jaar leren voetballen bij de ‘soccer academy’ van voetbalclub K. Noorse SV. Bedoeling is de jongeren warm te maken voor de voetbalsport en hun technieken bij te schaven.

0 reacties

 1. Conciërge Universiteit Antwerpen opgepakt: “Verhandelde drugs vanuit conciërgewoning in bijzijn van kinderen”
  ANTWERPEN

  Conciërge Universi­teit Antwerpen opgepakt: “Verhandel­de drugs vanuit conciërge­wo­ning in bijzijn van kinderen”

  De Antwerpse politie heeft de conciërge van Campus Groenenborger van de Universiteit Antwerpen gearresteerd. Ook zijn vrouw is door de politie meegenomen. Het koppel zou op de parking en in de omgeving van de conciërgewoning drugs verhandeld hebben. “Dit is absoluut niet iets waarmee je als universiteit mee geassocieerd wil worden en betreuren dit erg", zegt woordvoerder Peter De Meyer. Het klantenbestand van de conciërge bestond zeker uit enkele studenten, maar ook heel wat buitenstaanders.
 2. 150 kilogram zwerfvuil opgeraapt in 3,5 jaar: plogger Jean-Michel (46) start crowdfunding voor fotoboek van afvalvangsten
  Kapellen

  150 kilogram zwerfvuil opgeraapt in 3,5 jaar: plogger Jean-Mi­chel (46) start crowdfun­ding voor fotoboek van afvalvang­sten

  Naar schatting 150 kilogram zwerfvuil heeft Jean-Michel Meyers (46) uit Kapellen de afgelopen drieënhalf jaar tijdens het joggen uit het Mastenbos en Ertbrandbos geraapt. Driehonderd beelden van deze afvalvangsten wil de grafische vormgever nu bundelen in een fotoboek. Hij is een crowdfunding opgestart, waarmee hij hoopt duizend exemplaren te drukken. Daarvan zal hij een groot deel aan wandelaars en fietsers in het bos uitdelen. Op die manier wil hij hen vragen hun afval niet achter te laten.
 1. Geen groot scherm voor EK mogelijk? Dan laten Antwerpse cafébazen klanten meegenieten via iPad aan tafeltje
  ANTWERPEN

  Geen groot scherm voor EK mogelijk? Dan laten Antwerpse cafébazen klanten meegenie­ten via iPad aan tafeltje

  Niet te groot en niet te luid. Vorige week werd duidelijk dat er in juni nog geen massa-evenementen mogelijk zijn rond het EK voetbal dat vrijdag start. Het EK mag in groep enkel van op een stoel bekeken worden, en zonder dat passanten kunnen meekijken. Dat laatste is een probleem voor de cafés op de Antwerpse Vrijdagmarkt. Cafés Corso en Atlas heeft dan maar iPads gekocht voor hun klanten.