Jeugdhuis Zwarte Paula uit Kapellen is verhuisd. De housewarming is woensdagavond
Volledig scherm
Jeugdhuis Zwarte Paula uit Kapellen is verhuisd. De housewarming is woensdagavond © RV

Jeugdhuis viert nieuwe stek met feestelijke housewarming

 1. Merdan Taplak cureert eigen podium op Tomorrowland: “Stevige beats met traditionele Turkse invloeden worden alsmaar populairder”
  TOMORROWLAND

  Merdan Taplak cureert eigen podium op Tomorrow­land: “Stevige beats met traditione­le Turkse invloeden worden alsmaar populair­der”

  De opbouw voor drie (!) weekends Tomorrowland is volop bezig en het festival lost op de valreep nog een nieuwe stagehost: deejay en producer Merdan Taplak. Op het ‘Haydi’-podium programmeert hij twee zaterdagen lang elektronische beats met midden-oosterse invloeden. “Het is fijn om te zien hoe Tomorrowland steeds open staat voor nieuwe kruisbestuivingen.”
 2. Ook gemeentelijk vrijetijdsloket krijgt plaats in nieuwbouwproject op ‘t Bruggeske
  Kapellen

  Ook gemeente­lijk vrije­tijdslo­ket krijgt plaats in nieuwbouw­pro­ject op ‘t Bruggeske

  In het hart van Kapellen zijn een nieuw administratief centrum en dienstencentrum op komst op de site van ‘t Bruggeske. In het gebouw vooraan langs de Hoevensebaan komen serviceflats en de Werkwinkel. Daarin heeft de gemeente ook nog een commerciële ruimte verworven, waarin ze een gecentraliseerd vrijetijdsloket zullen organiseren. Zo wil de gemeente een maximale dienstverlening aanbieden op eenzelfde locatie. De gemeenteraad heeft dat maandagavond goedgekeurd.