Dwergteckel Scott.
Volledig scherm
PREMIUM
Dwergteckel Scott. © RV

Inbrekers stelen dwergteckel op oudejaarsnacht uit appartement: “Scott is als een kindje voor mij...”

KapellenEen bijzonder slechte start van het nieuwe jaar beleefde Bart de Haan (55) uit Kapellen. Zijn negen maanden oude dwergteckel Scott werd op oudejaarsnacht uit zijn appartement gestolen. Het baasje is er het hart van in. “Wie neemt er nu een levend wezen mee? Ik begrijp het echt niet.”

 1. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Een nieuw gemeentehuis, een nieuwe gymhal en veel nieuwe fietspaden: wat bracht het gemeentebestuur van de gedane beloftes?
  PREMIUM
  kalmthout

  BELOOFD IS BELOOFD. Een nieuw gemeente­huis, een nieuwe gymhal en veel nieuwe fietspaden: wat bracht het gemeentebe­stuur van de gedane beloftes?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Kalmthout. De gemeente die een nieuw gemeentehuis beloofde, een nieuwe gymhal en die werk zou maken van flink wat fietspadendossiers.
 3. De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereerste Singletjesnacht. “Feestvierders mogen gerust in ons oor komen brullen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereer­ste Singletjes­nacht. “Feestvier­ders mogen gerust in ons oor komen brullen”

  “Hey deejay, ik heb een oogje op iemand, wil je de Kuskesdans nog eens draaien?” Of hoe je je met één quote op een feest uit de jaren stillekes waant. Het is het concept van de allereerste ‘Singeltjesnacht’ eind deze maand in verborgen parel Het Leienpaleis. “Een hedendaagse deejay voelt zich te goed om verzoekjes te aanvaarden, daar doen wij niet meer aan mee.”
 1. Gigantische stelling voor Museum voor Schone Kunsten weggehaald: grote heropening nadert met rasse schreden
  ANTWERPEN

  Giganti­sche stelling voor Museum voor Schone Kunsten weggehaald: grote heropening nadert met rasse schreden

  De stelling is weg. En daarmee de megalomane reclameboodschappen ook. De Leopold De Waelplaats is terug compleet. Hét museum ademt weer. De steigers voor het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) zijn na meer dan een decennia werken weggehaald donderdag. Daarmee zijn de gerenoveerde trappen en standbeelden voor de monumentale inkomhal terug zichtbaar vanuit het straatbeeld.