De speurtocht start aan de parking van het paradeplein in de Bauwinlaan. De activiteit is een samenwerking tussen de inwoners van de wijk Hoogboom en de gemeente. Midden: administratief gemeentewerker Jussi De Muynck, tweede van rechts: schepen Koen Helsen (Open Vld), uiterst rechts: schepen An Stokmans (Open Vld)
Volledig scherm
De speurtocht start aan de parking van het paradeplein in de Bauwinlaan. De activiteit is een samenwerking tussen de inwoners van de wijk Hoogboom en de gemeente. Midden: administratief gemeentewerker Jussi De Muynck, tweede van rechts: schepen Koen Helsen (Open Vld), uiterst rechts: schepen An Stokmans (Open Vld) © Fons Schrijvers

Hoogboom in de ban van moord op commandant Beau Wijn: kan jij het mysterie ontrafelen?

KapellenNog op zoek naar een originele zomeractiviteit? Ga dan op onderzoek naar de moord op commandant Beau Wijn. De speurtocht van acht kilometer speelt zich af in de wijk Hoogboom in Kapellen. 

  1. Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”

    Zondag pakt het stadsbestuur uit met Antwerpen Shift of ‘autoluwe zondag’ maar er is duidelijk nog veel werk aan de verkeersveiligheid. Voor en na de schooluren verandert de binnenstad in een mierennest van fietsers en voetgangers die zich tussen trams, bussen, auto’s en vrachtwagens moeten murwen. Wij vatten post aan enkele van de meest gevaarlijke punten en hoorden de ene frustratie na de andere. “Hier in Antwerpen wordt fietsen gereduceerd tot een noodzakelijk kwaad.”