Wegenwerken illustratie
Volledig scherm
Wegenwerken illustratie © rv

Herstellingswerken Hoogboomsesteenweg lopen vertraging op

De herstellingswerken op het kruispunt van de Hoogboomsesteenweg en de Koningin Astridlaan lopen vertraging op. De werkzaamheden zullen waarschijnlijk tot het midden van de week van maandag 20 januari duren. De rijstrook richting Brasschaat blijft dus langer afgesloten.

  1. Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostituees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrachting is, gaan veel mannen zweten”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostitu­ees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrach­ting is, gaan veel mannen zweten”

    Is het verkrachting wanneer een klant van een prostituee ervandoor gaat zonder te betalen? Dat was dinsdag een belangrijke vraag in de rechtszaak tegen Laurent V.N. (39). Hij zou 24 vrouwen zo om de tuin geleid hebben, al is dat niet de enige aanklacht. Met valse soa-tests overtuigde hij sommigen om zonder condoom te vrijen, en hij zou ook met één slachtoffer ongewenste seksuele handelingen gesteld hebben. “Moet hij behandeld worden? Ja”, aldus zijn advocate. “Maar hij heeft nooit bijvoorbeeld een vrouw van haar fiets gesleurd.”