KAPE kreeg dinsdag als geschenk voor haar 100-jarig bestaan een gravure (van gemeente en sportdienst) en een cheque (van sportraad)
Volledig scherm
KAPE kreeg dinsdag als geschenk voor haar 100-jarig bestaan een gravure (van gemeente en sportdienst) en een cheque (van sportraad) © RV

Gravure en cheque voor atletiekclub als cadeau voor 100-jarig bestaan

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. Drukte bij testcentra UZA onder controle: “We voelen een stijging maar kunnen alles vlot bolwerken dankzij extra personeel”
  ANTWERPEN

  Drukte bij testcentra UZA onder controle: “We voelen een stijging maar kunnen alles vlot bolwerken dankzij extra personeel”

  Een stevige vierde golf en huisartsen die niet langer hoog-risicocontacten willen testen. Dat moet wel tot een enorme drukte leiden bij lokale testcentra. In Turnhout bijvoorbeeld zijn er wachttijden van 48 uur en staan de mensen er vier uur aan te schuiven. Bij de testcentra van het Antwerpse Universitair Ziekenhuis (UZA) is de druk voorlopig nog onder controle.
 2. Muziekclub Ampere reageert op mondmaskers en extra tests: “Als overheid kan aantonen dat probleem bij ons ligt, mag ze ons sluiten en extra steun geven”
  ANTWERPEN

  Muziekclub Ampere reageert op mondmas­kers en extra tests: “Als overheid kan aantonen dat probleem bij ons ligt, mag ze ons sluiten en extra steun geven”

  Het nachtleven is alweer de pineut na het Overlegcomité van woensdagavond. In clubs en discotheken moet iedereen voortaan een mondmasker dragen, tenzij ze naast hun Covid Safe Ticket nog eens een negatieve test kunnen voorleggen. “Als de overheid kan aantonen dat het probleem bij het nachtleven zit, mogen ze ons collectief sluiten met overheidssteun.”
 3. Atletiekclub Kapellen viert 100ste verjaardag: “Elke atleet geven we evenveel aandacht, topper of niet”
  Kapellen

  Atletiek­club Kapellen viert 100ste verjaardag: “Elke atleet geven we evenveel aandacht, topper of niet”

  Honderd jaar: daar mag je best fier op zijn. Atletiekclub Kapellen – kortweg KAPE – viert die mijlpaal op zondag 17 oktober in CC Zaal Lux. Een mooie aanleiding om met coach Paul Sauviller en voorzitter Peggy Van Langenhove even het verleden én de toekomst van een club met 480 aangesloten leden onder de loep te nemen. “Ons motto? Alleen het belang van de atleet telt.”