De nieuwe BELEEF!cheque
Volledig scherm
De nieuwe BELEEF!cheque © emz

Gloednieuwe cadeaubon van handelaarsvereniging in Kapellen werkt ook digitaal

KapellenDe handelaarsvereniging BELEEF! Kapellen heeft in samenwerking met de gemeente haar cadeaubon volledig vernieuwd. De cheque kan je ook gewoon via je smartphone gebruiken. Dat maakt het gebruiksvriendelijker voor klant én winkelier. Vanaf 1 december is de geschenkcheque in omloop. 

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Kalmthoutse Heide stap dichter bij erkenning als Nationaal Park
  Kalmthout

  Kalmthout­se Heide stap dichter bij erkenning als Nationaal Park

  Het Grenspark Kalmthoutse Heide is geselecteerd voor de tweede fase om erkend te worden als nationaal natuurpark. Over de kandidatuurstelling was vorig jaar heel wat te doen omdat er voor rechtszekerheid van de landbouwers werd gevreesd. “We zijn vereerd en opgetogen dat de waarde van Grenspark Kalmthoutse Heide wordt bevestigd. We gaan nu in samenspraak met alle belanghebbenden verder werken aan de opmaak van het plan”, zegt voorzitter Martin Groffen.