De nieuwe BELEEF!cheque
Volledig scherm
De nieuwe BELEEF!cheque © emz

Gloednieuwe cadeaubon van handelaarsvereniging in Kapellen werkt ook digitaal

KapellenDe handelaarsvereniging BELEEF! Kapellen heeft in samenwerking met de gemeente haar cadeaubon volledig vernieuwd. De cheque kan je ook gewoon via je smartphone gebruiken. Dat maakt het gebruiksvriendelijker voor klant én winkelier. Vanaf 1 december is de geschenkcheque in omloop. 

  1. Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”
    Antwerpen

    Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”

    Problemen los je op met een goed pak slaag, of door dingen kapot te gooien. En vrouwen, die dienen vooral om te misbruiken. Die ‘filosofie’ heeft Stephaan Du Lion volgens zijn vroegere vrienden meegekregen van zijn vader Julien, en het lijkt ook passend bij een man die zich komende week voor vier moorden op vrouwen moet verantwoorden. Een man die zelf ooit zei dat zijn ex een standbeeld verdient, voor de 18 jaar die ze met hem doorbracht. Een portret.