Alle huwelijksjubilarissen werden ontvangen op het gemeentehuis.
Volledig scherm
Alle huwelijksjubilarissen werden ontvangen op het gemeentehuis. © Alfons Schryvers

Gemeente zet huwelijksjubilarissen in de bloemen

0 reacties

 1. Kapellen geeft negatief advies voor pijpleiding tussen Antwerpse haven en Ruhrgebied: “Ontoelaatbare schade aan groen karakter gemeente”
  Kapellen

  Kapellen geeft negatief advies voor pijplei­ding tussen Antwerpse haven en Ruhrgebied: “Ontoelaat­ba­re schade aan groen karakter gemeente”

  Het schepencollege van Kapellen heeft een negatief advies geformuleerd voor de plannen van de Vlaamse overheid om tussen de Antwerpse haven en het Ruhrgebied een ondergrondse leidingstraat aan te leggen. Het noordelijk tracé, één van de drie potentiële routes, gaat door de gemeente. “Zes woningen zouden moeten worden gesloopt en er wordt 7,5 kilometer bos doorkruist”, klinkt het bij het gemeentebestuur.
 2. “Voodoopriester knipte mijn haren af en zou over mijn hele lichaam pijn lijden als ik praatte”: meisje (18) vertelt aan Brugse speurders hoe Nigeriaanse bende haar in de prostitutie dwong
  PREMIUM
  Brugge/Antwerpen/Oostende

  “Voodoop­ries­ter knipte mijn haren af en zou over mijn hele lichaam pijn lijden als ik praatte”: meisje (18) vertelt aan Brugse speurders hoe Nigeriaan­se bende haar in de prostitu­tie dwong

  De Nigeriaanse C.N. was amper 16 jaar toen ze in handen viel van een prostitutiebende. Twee jaar later zou ze naar Antwerpen zijn gesmokkeld om zich elke dag te prostitueren, zo vertelde ze vorig jaar aan speurders van de Brugse politie. Voor haar vertrek had een voodoopriester het tienermeisje schrik aangejaagd met een weerzinwekkend ritueel, zodat ze haar mond zou houden. Het vermeende kopstuk van de bende riskeert nu tien jaar cel, maar vraagt grotendeels de vrijspraak.
 3. Jonge componist schenkt opbrengst digitale afstudeervoorstelling aan Amnesty International
  Kapellen

  Jonge componist schenkt opbrengst digitale afstudeer­voor­stel­ling aan Amnesty Internatio­nal

  Afstuderen in coronatijden verloopt zonder veel toeters of bellen. Zo zou Noah Senden (22) uit Putte-Kapellen, laatstejaarsstudent aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, een afstudeervoorstelling geven voor een bomvolle zaal. Door corona is dat onmogelijk. Wel heeft hij een digitaal alternatief uitgedokterd. De opbrengst van zijn gestreamde muziek- en theatervoorstelling gaat naar Amnesty International.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas