Atleten, coaches en bestuursleden van KAPE werden gehuldigd in CC LUX.
Volledig scherm
Atleten, coaches en bestuursleden van KAPE werden gehuldigd in CC LUX. © PhT

Feestje voor 100 jaar atletiekclub KAPE: “Centen voor vernieuwing atletiekpiste zijn opzijgezet”

KapellenAtletiekclub KAPE mag op beide oren slapen: de tartanpiste in het Kapelse gemeentepark Beaulieu krijgt een nieuwe toplaag. “De nodige centen zijn gereserveerd”, zei schepen Luc Janssens (Open Vld) zondag tijdens de viering van 100 jaar KAPE in CC LUX. Bloemen waren er voor Hubert Hendrickx (81). Na een atletiekcarrière van 66 jaar stopt hij als trainer.

 1. De mysterieuze verdwijning van de eerste ‘Wolf van Kalmthout’: overleden door ziekte, doodgeschoten of gewoon van de radar verdwenen?
  PREMIUM
  Kalmthout/Turnhout

  De mysterieu­ze verdwij­ning van de eerste ‘Wolf van Kalmthout’: overleden door ziekte, doodgescho­ten of gewoon van de radar verdwenen?

  De kans is groot dat er een tweede wolf op weg is naar onze contreien, maar ondertussen is al maanden niks meer gehoord van de eerste, die in het voorjaar tijd doorbracht in onder meer Turnhout, Kalmthout en Merksplas. Vooral in Kalmthout hield hij lelijk huis na een tocht van Duitsland over Nederland tot bij ons. Sinds 5 mei is hij van de radar verdwenen. Voor Jan Loos van Welkom Wolf is het duidelijk. “Hij heeft Kalmthout nooit levend verlaten.”
 2. Ouders van Loes over liedje met Koen Wauters: “Voor Loes en alle sterretjes in de hemel”
  Schoten

  Ouders van Loes over liedje met Koen Wauters: “Voor Loes en alle sterretjes in de hemel”

  De opnames van het album ‘Voor Loes’ als eerbetoon voor het verongelukte meisje Loes de Laat (7) uit Schoten zijn klaar. De cd-voorstelling die gepland stond op 18 december gaat ook gewoon door met de geldende coronamaatregelen. Vooral het nummer met Koen Wauters, Jean-Bosco Safari en de klasgenootjes van Loes is ontroerend. “Voor Loes en alle kindjes die ‘s avonds onze sterretjes in de hemel aansteken.”