Indy Van Aelst (links) en Mirko Paglia (rechts) hebben Vino & Cibo opgericht. Op de officiële lancering mochten Kapels burgemeester Dirk Van Mechelen en Antwerps schepen Erica Caluwaerts het lintje doorknippen
Volledig scherm
Indy Van Aelst (links) en Mirko Paglia (rechts) hebben Vino & Cibo opgericht. Op de officiële lancering mochten Kapels burgemeester Dirk Van Mechelen en Antwerps schepen Erica Caluwaerts het lintje doorknippen © emz

Duo lanceert nieuw bedrijf Vino & Cibo: “Delicatessen rechtstreeks geïmporteerd vanuit Italië”

Kapellen/AntwerpenDe Kapelse ondernemer Mirko Paglia (42) met Italiaanse roots heeft samen met Indy Van Aelst (28) Vino & Cibo opgericht. Het bedrijf importeert kwaliteitsvolle lekkernijen uit Italië. De focus ligt vooral op andere bedrijven, al kunnen ook particulieren bestellen. 

 1. Nutswerken zorgen twee dagen voor verkeershinder in Poeldreef en Voetbeeklaan
  Kapellen

  Nutswerken zorgen twee dagen voor verkeers­hin­der in Poeldreef en Voet­beeklaan

  In de Poeldreef en Voetbeeklaan in Kapellen worden op donderdag en vrijdag nutswerken uitgevoerd. De Poeldreef is onderbroken ter hoogte van het kruispunt met de Voetbeeklaan. Er geldt tijdens de werken tijdelijk tweerichtingsverkeer in de Poeldreef, dat eigenlijk een eenrichtingsstraat is. De Voetbeeklaan is volledig onderbroken. Verkeer naar de Hoogboomsteenweg moet omrijden via de Holleweg en Vinusakker.
 2. Merdan Taplak cureert eigen podium op Tomorrowland: “Stevige beats met traditionele Turkse invloeden worden alsmaar populairder”
  TOMORROWLAND

  Merdan Taplak cureert eigen podium op Tomorrow­land: “Stevige beats met traditione­le Turkse invloeden worden alsmaar populair­der”

  De opbouw voor drie (!) weekends Tomorrowland is volop bezig en het festival lost op de valreep nog een nieuwe stagehost: deejay en producer Merdan Taplak. Op het ‘Haydi’-podium programmeert hij twee zaterdagen lang elektronische beats met midden-oosterse invloeden. “Het is fijn om te zien hoe Tomorrowland steeds open staat voor nieuwe kruisbestuivingen.”