De auto van de vier Kroaten was compleet vernield na de aanrijding door de goederentrein.
Volledig scherm
De auto van de vier Kroaten was compleet vernield na de aanrijding door de goederentrein. © Patrick Lefelon

Dronken mannen weigerden uit gestrande auto op spoorweg te komen

Na een ongeval met een goederentrein en een vastgereden wagen tussen Essen en Kapellen rijden er opnieuw treinen op de lijn Antwerpen-Essen. Dat meldt Infrabel. Er zijn wel nog gevolgsvertragingen. De vier inzittenden, van Kroatische afkomst,  konden gered worden voor de goederentrein de wagen aanreed. Zij probeerden nog te vluchten voor de politie.

28 reacties

 • Gunter Verleyen

  1 jaar geleden
  De verharding tussen de rails loopt 2 meter! verder uit naast de rijbaan, door zijn dronkenschap is de chauffeur naast de verharding komen te zitten, dus alle schade verhalen op hem inclusief de economische schade aan de railvervoerder. Potje breken -potje betalen!
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Misschien moeten we borden aan onze grenzen zetten. Met de waarschuwing dat onze verkeersinfrastructuur niet van het te verwachten Europese niveau is.
 • Erwin De Mulder

  1 jaar geleden
  Dirk Van Nuffel,rare manier om met de auto te rijden ....in dronken toestand.Nuchter hadden ze dat misschien opgemerkt of is het de schuld van de infrastructuur dat ze zat waren.komaan mensen wees toch eens redelijk...
 • monique Kelber

  1 jaar geleden
  Wat ligt dat gereedschap op de stenen naast het spoor te doen op de foto is het van de Kroaten of van de werkmannen van het spoor?
 • Dirk Van Nuffel

  1 jaar geleden
  Rare manier om de overweg te bestraten, al dan niet gedronken begrijpelijk dat iemand die een verkeerde inschatting maakt op de sporen terecht komt.Ze probeerden een vandoor te gaan na het het ongeval.Voor het ongeval werden ze niet achternagezeten door de politie.
 1. “Die mensen die het feesten absoluut niet kunnen laten, wie zijn dat?”: filmmakers zoeken getuigenissen voor documentaire over illegale raveparty’s
  ANTWERPEN

  “Die mensen die het feesten absoluut niet kunnen laten, wie zijn dat?”: filmmakers zoeken getuigenis­sen voor documentai­re over illegale raveparty’s

  “We zijn níet zelf op zoek om illegaal te gaan feesten.” De drie dames achter de documentaire over illegale raveparty’s tijdens coronatijden, kunnen het niet genoeg benadrukken. Het trio is nog op zoek naar anonieme getuigenissen van organisatoren en bezoekers. “Die mensen die het feesten absoluut niet kunnen laten, wie zijn dat?”
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch