De auto van de vier Kroaten was compleet vernield na de aanrijding door de goederentrein.
Volledig scherm
De auto van de vier Kroaten was compleet vernield na de aanrijding door de goederentrein. © Patrick Lefelon

Dronken mannen weigerden uit gestrande auto op spoorweg te komen

Na een ongeval met een goederentrein en een vastgereden wagen tussen Essen en Kapellen rijden er opnieuw treinen op de lijn Antwerpen-Essen. Dat meldt Infrabel. Er zijn wel nog gevolgsvertragingen. De vier inzittenden, van Kroatische afkomst,  konden gered worden voor de goederentrein de wagen aanreed. Zij probeerden nog te vluchten voor de politie.

 1. Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”
  Vorselaar

  Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”

  De 61-jarige Marleen Dillen uit Vorselaar zit al jaren alleen thuis tijdens de kerstperiode. Vrienden heeft ze - behalve haar hondje Angel - niet en de band met haar zussen is flinterdun. Na vijftien jaar alleen in de zetel zitten op kerstavond wil Marleen, uitgerekend in dit coronajaar, mensen om zich heen. “De kerstversiering heb ik tien jaar geleden al weggegeven, maar genoeg is genoeg. Ik wil niet langer eenzaam zijn.”
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door