Het bestuur van Dika is klaar om 180 jaar fotografie te vieren
Volledig scherm
Het bestuur van Dika is klaar om 180 jaar fotografie te vieren © Alfons Schryvers

Dika start vieringen voor 180 jaar fotografie

0 reacties

 1. Bart De Wever door Europa op de vingers getikt voor persconferentie over ‘Meir-terrorist’: “Onterecht als terreur bestempeld”
  ANTWERPEN

  Bart De Wever door Europa op de vingers getikt voor persconfe­ren­tie over ‘Meir-terrorist’: “Onterecht als terreur bestempeld”

  De ‘Meirterrorist’. Het doet misschien nog wel een belletje rinkelen. Eind maart 2017 kwam een man in een rode Citroën in volle vaart de Meir opgereden en zorgde voor er voor erg gevaarlijke situaties. De man werd uiteindelijk gedrogeerd aangetroffen in zijn wagen, die nog eens vol wapens bleek te zitten ook. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) had het toen meteen over een mogelijke terroristische aanslag en wordt daarvoor nu op de vingers getikt door het Bureau van de Europese Unie voor de grondrechten. “De verdachte werd onterecht te lang bestempeld als terrorist.”
 2. Volgens Vlaams Belang is positieve beoordeling knip Plantinlaan en Veldstraat loopje met de waarheid: “Eigenlijk stemden meer bewoners tégen”
  STABROEK

  Volgens Vlaams Belang is positieve beoorde­ling knip Plantin­laan en Veldstraat loopje met de waarheid: “Eigenlijk stemden meer bewoners tégen”

  Aflevering zoveel in de soap rond de knip van de Plantinlaan en de Veldstraat in Stabroek. Na een positieve evaluatie van de testperiode werd de knip eind maart ook permanent ingevoerd maar volgens oppositiepartij Vlaams Belang nam het bestuur een loopje met de resultaten van de buurtbevraging. “Niet-stemmers werden als pro-stemmers geregistreerd”
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel