Camille Dhont zet Kapellen in vuur en vlam
Volledig scherm
Camille Dhont zet Kapellen in vuur en vlam © emz

Camille zorgt voor vuurwerk in Kapellen

KapellenCamille Dhont zette het park van Kapellen zaterdagnamiddag in vuur en vlam. De zangeres-actrice deed de massa kinderen volledig uit de bol gaan. Het concert vormde een geslaagde afsluiter van FikFak, een evenement van de jeugd- en cultuurdienst. 

 1. Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”

  Wie pakweg de afgelopen zeven jaar een stapje heeft buitengezet in het Antwerpse nachtleven heeft wellicht wel eens van London Calling gehoord. Het indie en rock-‘n-roll-concept groeide uit van cultfeest in Bar Venetië tot vaste waarde in muziekclub Ampere. Voor al wie houdt van alles wat tussen The Beatles en Arctic Monkeys zweeft. Eind deze maand wordt de doorstart gevierd met het twintigjarig bestaan van ‘Is This It’ van indierock-pioniers The Strokes. “Iedere puber heeft wel zo’n album dat zijn leven verandert, bij mij was het dit.”
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Werken nieuwe brandtoren Kalmthoutse Heide van start: “Beter voor de natuur en vooral véél leuker voor de bezoekers”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Werken nieuwe brandtoren Kalmthout­se Heide van start: “Beter voor de natuur en vooral véél leuker voor de bezoekers”

  De werken aan de gloednieuwe brandtoren op de Kalmthoutse Heide gaan volgende week eindelijk van start. De nieuwe toren wordt een toeristische trekpleister, is een pak groter dan de huidige én zal ervoor zorgen dat de hulpdiensten beter kunnen communiceren bij incidenten want telecomoperator Astrid investeert mee in hypermoderne infrastructuur. Hobbyist Jos Maris maakte er een prachtige maquette van.